2014 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olarak Üniversitemiz Programlarına Yerleşen Öğrenciler

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS), Dikey Geçiş Sınavı (DGS) veya Yurtdışında Çalışanların Çocukları İçin Yükseköğretime Giriş Sınavı (YÇS) sonuçlarına göre merkezi yerleştirme ile yerleştirildikleri yükseköğretim programının zorunlu hazırlık sınıfında başarısız olan öğrencilerin, hazırlık sınıfında başarısız oldukları programa eşdeğer  Türkçe öğretim yapılan eşdeğer program yoksa, başarısız oldukları programa yakın programların birinci sınıflarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 1-5 Aralık 2014 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır.

Kayıt Yeri Adresi: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi 22030 Merkez / Edirne

2014 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olarak Üniversitemiz Programlarına Yerleşen Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız
Bu içerik 28.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1650 kez okundu.