2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

Ders Kayıtları: 19-23 Eylül 2016 (Saat 17.30’a kadar)

Danışman Onayı: 19-23 Eylül 2016 (Saat 23.59’a kadar)

1-) 2016 ÖSYS sonucunda Üniversitemiz Birinci Öğretim programlarına yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile öğrenim süresini aşmayan Birinci Öğretim öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-) İkinci Öğretim ve Uzaktan Öğretim (yeni kayıt dahil) öğrencileri ile öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencilerinin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) herhangi bir şubesine elden veya elektronik ortamda yatırmaları gerekmektedir. (Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi sorunlular hesabına yatırmış iseniz, biriminiz öğrenci işleri bürosuna makbuzunuzu işletiniz.)

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Tunca Meslek Yüksekokulu öğrencileri için detaylı duyuru tıklayınız.

Kayıt Yenileme ile ilgili detaylı duyuru için tıklayınız.

Birim İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Danışmanlarınıza ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri ve ders programları ek dosyalarda yer almaktadır.
Bu içerik 08.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 9036 kez okundu.