2017-ÖSYS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylardan;

 1) Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar  13-19 Eylül 2017 (Cumartesi ve Pazar günü hariç) tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak “Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi EDİRNE” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir.

2) Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

3) Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 29 Aralık 2017 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.
A) KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN TIKLAYINIZ.

B) KAYITTA GEREKLİ BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

C) KAYIT İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Ç) ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

D) İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.


Bu içerik 13.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 3712 kez okundu.