2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

1-) Öğrenim süresini aşmayan Üniversitemiz Birinci Öğretim öğrencileri doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-) İkinci Öğretim, Uzaktan Öğretim ve Yabancı Uyruklu öğrenciler ile öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencilerinin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini ING bankasının herhangi bir şubesine elden veya internet bankacılığından (Mobil veya Bilgisayar) yatırmaları gerekmektedir. ATM'den işlem yapılmamaktadır.
***İNG Mobil ve İnternet bankacılığından işlem yapacak öğrenciler tıklayınız

(Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi sorunlular hesabına yatırmış iseniz, biriminiz öğrenci işleri bürosuna makbuzunuzu işletiniz.)

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Kayıt Yenileme İle İlgili detaylı duyuru için tıklayınız.

Eğitim Fakültesi öğrencileri için detaylı duyuru tıklayınız.

Diş Hekimliği öğrencileri için detaylı duyuru   tıklayınız.

Tunca MYO öğrencileri için detaylı duyuru için tıklayınız.

Birim İletişim Bilgileri için
tıklayınız.

Danışmanlarınıza ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri ve ders programları ek dosyalarda yer almaktadır.
Not: Kayıt Yenileme Haftası boyunca Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezinde ING Bankası hizmet verecektir.

Bu içerik 18.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 10262 kez okundu.