Üniversitemizde öğrencilerin kullanımına açılan Bilgisayar Laboratuvarları:

Değerli Öğrencilerimiz,

COVİD-19 salgını nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemizde eğitim-öğretim uzaktan öğretim yöntemiyle sürdürülmekte olduğundan uzaktan ölçme ve değerlendirme teknikleri ile gerçekleştirilecek canlı ders ve sınavlarda, internet altyapısı ve yeterli teknik imkana sahip olmayan Üniversitemiz öğrencileri, HES Kodu ve öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesini ibraz etmeleri halinde ikamet ettikleri ilde bulunan Üniversite/Üniversitelerin bilgisayar laboratuvarlarından yararlanabileceklerdir.

Aynı şekilde ilimizde ikamet eden diğer Üniversite öğrencileri de HES kodu ve Üniversitelerine ait öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesini ibraz etmeleri halinde, uzaktan eğitim süresince ihtiyaç duymaları halinde Üniversitemiz bilgisayar laboratuvarlarını kullanabileceklerdir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Üniversitemizde öğrencilerin kullanımına açılan Bilgisayar Laboratuvarları:

Balkan Yerleşkesi             Merkez Kütüphane İnternet Salonu

Ayşekadın Yerleşkesi        Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Laboratuvarı

Sarayiçi Yerleşkesi           Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Laboratuvarı

Uzunköprü                      Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Laboratuvarı

Keşan                             Keşan Yusuf Çapraz Yüksekokulu Laboratuvarı

Bu içerik 02.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2055 kez okundu.