2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri (Eğitim Fakültesi ile Tunca Meslek Yüksekokulu öğrencileri için)

A)  Eğitim Fakültesi Kayıt Yenileme Tarihleri:

Ders Kayıtları: 03-07 Eylül 2018 (Saat 23.59’a kadar)

Danışman Onayı: 03-09 Eylül 2018 (Saat 23.59’a kadar)

Eğitim Fakültesi Programlarına 2018-YKS ile yerleşerek, kayıt merkezinde veya e-devlet üzerinden e-kayıt yapan öğrencilerin, ders kayıt (kayıt yenileme) işlemleri için 03-07 Eylül 2018 tarihleri mesai saatleri içerisinde Fakültenin Öğrenci İşleri Bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

B)   Tunca Meslek Yüksekokulu Kayıt Yenileme Tarihleri:

Ders Kayıtları: 10-14 Eylül 2018 (Saat 23.59’a kadar)

Danışman Onayı: 10-14 Eylül 2018 (Saat 23.59’a kadar)

Kayıt Yenileme ile ilgili işlemler

1-) Öğrenim süresini aşmayan Üniversitemiz Birinci Öğretim öğrencileri doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-) İkinci Öğretim, Uzaktan Öğretim ve Yabancı Uyruklu öğrenciler ile öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencilerinin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini ING Bank’ın herhangi bir şubesine elden veya elektronik ortamda yatırmaları gerekmektedir. (Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi sorunlular hesabına yatırmış iseniz, biriminiz öğrenci işleri bürosuna makbuzunuzu işletiniz.)

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Eğitim Fakültesi öğrencileri için detaylı duyuru   tıklayınız.

Tunca Meslek Yüksekokulu öğrencileri için detaylı duyuru tıklayınız.

Birim İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Ek Dosyalar
Bu içerik 31.08.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3227 kez okundu.