2020 DGS ile Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Adayların Dikkatine!

Üniversitemiz yükseköğretim programlarına 2020 DGS ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, kayıt hakkı kazanmış oldukları Fakülte/Yüksekokul'da 09-15 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden  09-13 Ekim 2020 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.
E-kayıt işlemlerini başarıyla tamamlayan adayların, kayıt yapmış oldukları Fakülte / Yüksekokullar'a 15 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için kendilerinden istenen belgeleri yetkililere sunmaları gerekmektedir.

Kayıt için istenilen belgeler, kayıt yaptırılacak olan Fakülte/Yüksekokul'un resmi web sayfasında yayınlanmaktadır.

Bu içerik 08.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2466 kez okundu.