2021 DGS EK KONTENJAN İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE

2021 DGS ek yerleştirme sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar  02-05 Kasım 2021 tarihleri arasında Üniversitemizde kazandıkları Fakülte veya Yükseokul'un öğrenci işlerine müracaat ederek kayıt yaptırabileceklerdir.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 02-03 Kasım 2021 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

E-kayıt işlemlerini başarıyla tamamlayan adayların, Üniversitemizde kazanmış oldukları Fakülte veya Yüksekokulun web sitelerinde duyurulacak olan tarihlerde yapılacak ders kayıt işlemleri hakkındaki duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Bu içerik 01.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1055 kez okundu.