2021 DGS ile Üniversitemize kayıt yaptıracak adayların dikkatine!

2021 DGS sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar  17.09.2021-24.09.2021 tarihleri arasında Üniversitemizde kazandıkları Fakülte veya Yükseokul'un öğrenci işlerine müracaat ederek kayıt yaptırabileceklerdir.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden  17-22 Eylül 2021 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt işlemlerini başarıyla tamamlayan adayların, kayıt yapmış oldukları Fakülte / Yüksekokullar'a 24 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için kendilerinden istenen belgeleri yetkililere sunmaları gerekmektedir.

Kayıt için istenilen belgeler, kayıt yaptırılacak olan Fakülte/Yüksekokul'un resmi web sayfasında yayınlanmaktadır.
Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.
*Not: Dersler 27.09.2021 tarihinde başlamaktadır.

Bu içerik 16.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2163 kez okundu.