2022 DGS ile Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Adayların Dikkatine!

2022 DGS sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar 09 - 14 Eylül 2022 (Cumartesi-Pazar Hariç) tarihleri mesai saatleri içerisinde Üniversitemizde kazandıkları Fakülte veya Yüksekokul'un öğrenci işlerine müracaat ederek kayıt yaptıracaklardır.
  • Fakülte / Yüksekokul iletişim bilgileri için  TIKLAYINIZ
E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak,
https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 08-12 Eylül 2022 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

Kayıt için istenilen belgeler, kayıt yaptırılacak olan Fakülte / Yüksekokul'un resmi web sayfasında yayınlanmaktadır.
  • AKBANK, kayıt yenileme haftası boyunca Balkan Kongre Merkezi'nde hizmet verecektir.
Bu içerik 08.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 2442 kez okundu.