2023 DGS ile Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Adayların Dikkatine!

2023 DGS sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar 14 – 20 Eylül 2023 (Cumartesi-Pazar Hariç) tarihleri mesai saatleri içerisinde Üniversitemizde kazandıkları Fakülte veya Yüksekokul'un öğrenci işlerine müracaat ederek kayıt yaptıracaklardır.

• Fakülte / Yüksekokul iletişim bilgileri için  TIKLAYINIZ

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak,

https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 14-18 Eylül 2023 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

Kayıt için istenilen belgeler, kayıt yaptırılacak olan Fakülte / Yüksekokul'un resmi web sayfasında yayınlanmaktadır
Bu içerik 11.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1124 kez okundu.