Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Yabancı Uyruklu Özel Yetenek Sınav Sonuçları

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınav Sonuçları İçin TIKLAYINIZ.

 

Kayıt hakkı kazanan adayların geçici kayıtlarının yapılması için 25/08/2023 tarihine kadar İmzalı Taahhütname belgesini habibegoktas@trakya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Taahhütname Belgesini İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Geçici kayıtları yapılan adayların Kesin Kayıt Tarihleri: 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olup bu tarihlerde adayların aşağıdaki evraklarının asıllarını Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Belgeler:

1- 1 adet vesikalık fotoğraf

2- Pasaport ve Türkçe tercümesi

3- Uyruğundan biri T.C. olan çift uyruklular ile Mavi Kart Sahibi adayların; anne, baba kaydını gösterecek şekilde https://www.turkiye.gov.tr/ e-devlet kapısı üzerinden alacakları“Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği”  ni yüklemeleri gerekmektedir. Mavi Kart  sahibi adayların Mavi Kart Belgelerini de sisteme yüklemeleri gerekmektedir. 

4- Lise Diploması  (Mezun durumdaki adaylar için mezun olduğuna ilişkin Geçici Mezuniyet Belgesi ve  Transkript.)    

5- Lise Diplomasının Türkçe Tercümesi (Türk liselerinden mezun olan adaylar hariç)

6 -Lise dönemine ait transkript belgeleri (Not Döküm Belgesi) veya Karneleri (Her dönem için ayrı ayrı yüklenecektir.)

7-Transkript veya Karne Türkçe Tercümesi (Türk liselerinden mezun olan adaylar hariç)  (Her dönem için ayrı ayrı yüklenecektir.)

8-Doğumla T.C. olup lisenin tamamını yurtdışında okuyan adayların lise dönemine ilişkin tüm karnelerini yüklemeleri gerekmektedir. (Bu adaylardan ayrıca yurtdışı giriş – çıkış tarihlerini gösterir belge de istenecektir.)

9- Başvuru esnasında sistemden alınan başvuru formunun imzalı sureti,

10-Kabul Mektubu

11-İmzalı Taahhütname (Taahhütnameyi İmzalamak İçin TIKLAYINIZ.)
12-Ortaöğretiminin tamamını KKTC’de bitiren KKTC Uyruklu adaylar, GCE ALevel sınav sonuç belgesini (2 ALevel) ön kayıt esnasında sisteme yüklemeli ve kesin kayıtta yanında bulundurmalıdır.
13-Azerbaycan uyruklu adaylar TQDK Sınav Sonuç Belgesinin taranmış halini ön kayıt esnasında sisteme yüklemeli ve kesin kayıtta yanında bulundurmalıdır.

Bu içerik 21.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 827 kez okundu.