YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ KONTENJANLARI KAPSAMINDA ÖN KAYDI YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yurt dışından öğrenci kabulü kontenjanları kapsamında, 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz programlarına ön kayıt yapabilmek için yobasvuru.trakya.edu.tr adresinden belge yükleyenlerden ön kaydı yapılan öğrencilerin e-posta adreslerine ön kayıtlarının yapıldığına ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.

Ön kaydı yapılan öğrencilerimizin, kesin kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için                                24/08/2020 -17/09/2020 tarihleri arasında ön kayıt yapmış oldukları okula (fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu) başvurarak kayıt evraklarının asıllarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Ön kaydı yapılan öğrencilerimize önemle duyurulur.

Bu içerik 21.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 504 kez okundu.